
Certyfikowana żywność ekologiczna jest droga, a na pewno droższa od tej, która takich oznaczeń nie posiada, dlatego kupowanie jej może wydawać się zbytkiem lub nawet oznaką snobizmu. Czy można zatem jeść ekologicznie, a jednocześnie ekonomicznie? ...
Monika Mrozowska w swojej najnowszej książce „Ekonomiczna Ekologiczna Kuchnia” udowadnia, że można i zachęca do kupowania lokalnych produktów, z których można wyczarować cuda za rozsądną cenę!
Dzisiaj odbyła się premiera książki, a w niej znajdziemy:
- 65 przepisów na miarę- lista cen poszczególnych składników
- porady gdzie robić zakupy
- a także jak jeść ekologiczne za rozsądną cenę
Monika Mrozowska – aktorka, propagatorka zdrowego odżywiana. Od wielu lat proponuje zdrowe i smaczne potrawy widzom programu „Dzień Dobry TVN”. Autorka i współautorka książek kulinarnych – m.in. Uczta dla dwojga, Słodkie i zdrowe, czyli desery, które możesz jeść codziennie, Słodko zdrowo świątecznie. Wegetarianka. Z pasją angażuje się w akcje prozdrowotne, przede wszystkim związane z edukacją żywieniową.
Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś koniecznie zainstaluj naszą aplikację, która dostępna jest na telefony z systemem Android i iOS.
Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!
Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.
Komentarze opinie