
Jedliście kiedyś ketchup z buraka lub musztardę z dyni? Tego typu rzeczy można było spróbować na "Śniadaniu na trawie" z Czesławem Langiem!
17 maja 2022 roku w Warszawie (ul. Poloneza 85 a) miało miejsce wyborne...naprawdę wyborne wydarzenie! Tak ciekawe, że smaczniej być już nie mogło. Mówi o tym sama nazwa "Śniadanie na trawie z Czesławem Langiem"! Wydarzenie to zorganizowano z okazji urodzin pana Czesława - polskiego kolarza torowego i szosowego; wielokrotnego wicemistrza Polski.
Arche znowu zaskoczyło. Firma wchodzi właśnie w kolejny etap i wyznacza nowy kierunek w hotelarstwie, tym razem stawiając na edukację i dbanie o zdrowie Gości. Pamiętacie, jak informowaliśmy o Arche siedlisku? No właśnie!
Podczas wtorkowego świętowania urodzin kolarza, odbył się nie tylko tzw. live cooking z Oliwią Bernadą (szefowa kuchni hoteli Arche i uczestniczka programu TOP CHEF), ale także m.in. panel dyskusyjny oraz warsztaty Fundacji Leny Grochowskiej.
Na gości czekały również kulinarne atrakcje: można było spróbować np. musztardy z dyni czy ketchup z buraka.
W każdym razie - warto zobaczyć relację z tego wydarzenia!
CZYTAJ RÓWNIEŻ:
Zobacz także:
Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś koniecznie zainstaluj naszą aplikację, która dostępna jest na telefony z systemem Android i iOS.
Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!
Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.
Komentarze opinie